FSFV

Doktorske studije - Fizička kultura

Na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću na doktorskim studijama upisuju 12 kandidata

Na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću u studijskoj 2016/17 godini na akademskim doktorskim studijama upisuju 12 kandidata.

Doc. dr Dragan Krivokapić

- Imali smo u vidu samu rasprostranjenost naše struke po sportovima kao i izraženo interesovanje kandidata van granica Crne Gore pa smo se iz tog razloga opredijelili za ovoliki broj kandidata, kaže doc. Dr Dragan Krivokapić prodekan za nastavu na fakultetu u Nikšiću. Na tim studijama će predavati najeminentniji profesori iz zemlje i inostranstva koji imaju publikovane radove iz tih oblasti na SCI listi u TomsonRojtersovoj bazi.

Prof. Krivokapić ističe da studije mogu upisati kandidati koji su diplomirali na master akademskom studijskom programu fizička kultura kao i kandidati koji su stekli naziv magistra nauka po starom dvogodišnjem programu studiranja. Inače, doktorske studije su samofinansirajuće, traju tri godine i obima su 180 ECTS.


Fakultet za sport i fizičko vaspitanje: Upisuju 12 kandidata na doktorskim studijama (Portal Analitika, 7. avgust 2016.g.)


Fakultet za sport u NK: Mjesta za 12 kandidata na doktorskim studijama (CdM, 7. avgust 2016.g.)

KONKURS ZA UPIS NA DOKTORSKE STUDIJE UNIVERZITETA CRNE GORE

Centar za doktorske studije Univerziteta Crne Gore raspisao je konkurs za upis na doktorske studije za studijsku 2015/16. godinu. Prijave se predaju organizacionim jedinicama do 5. oktobra. Pravo prijave imaju kandidati koji su stekli diplomu akademskog naziva magistra iz odgovarajuće oblasti nauka, odnosno akademsku diplomu regulisanih profesija nakon stečenih najmanje 300 ECTS kredita. Nastava će početi 19. oktobra. Tekst konkursa možete pogledati ovdje.

(Univerzitet Crne Gore, 11.09.2015.g.)


30.07.2011. 21:07

Zavrsni radovi, teze i disertacije Montenegrin Sports Academy - Crnogorska Sportska Akademija Informacioni sistem o istrazivackoj djelatnosti u Crnoj Gori Univerzitet Crne Gore MJSSM MBA2018 Sport Mont PanSportMedical - Romanian WebSite of Sport Medicine

Sadrzaj na ovoj stranici zahtjeva Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player