FSFV

Sportski menadžment – Specijalističke postdiplomske primijenjene studije

Fakultet za sport upisuje 30 kandidata na menadžmentu

Fakultet za sport i fizičko vaspitanje upisuje 30 kandidata na specijalističkim studijama sportski menadžment.

"Studenti koji su završili trogodišnje studije i stekli diplomu bechelor a samim tim i osvojili 180 ECTS na fakultetima za ekonomiji, turizmu,sportskom novinarstvu ili sportskim trenerima moći će krajem avgusta da upišu specijalistički studijski program 'sportski menadžment' na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću", kazao je doc. dr Dragan Krivokapić prodekan za nastavu.

Iz ove ustanove su dodali da studije traju dva semestra, i obima su 60 ECTS što znači da se mogu okončati za jednu studijsku godinu i da će se na bazi samofinansiranja na istima moći upisati 30 kandidata.


Fakultet za sport upisuje 30 kandidata na menadžmentu (CdM, 2. avgust 2016.g.)Od jeseni specijalističke studije na Fakultetu za sport ("Pobjeda", 21. jul 2013.g.)

Specijalističke studije sportskog menadžmenta u Nikšiću ("Portal Analitika", 21. jul 2013.)

12.06.2013. 14:09

Zavrsni radovi, teze i disertacije Montenegrin Sports Academy - Crnogorska Sportska Akademija Informacioni sistem o istrazivackoj djelatnosti u Crnoj Gori Univerzitet Crne Gore MJSSM MBA2018 Sport Mont PanSportMedical - Romanian WebSite of Sport Medicine

Sadrzaj na ovoj stranici zahtjeva Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player