FSFV

Ispunjena očekivanja

Uspješno okončan seminar vaterpolo trenera u Igalu u saradnji VSCG i nikšićkog fakulteta

Shodno potpisanom Ugovoru o sportskoj, stručnoj i tehničkoj saradnji između Vaterpolo i plivačkog Saveza Crne Gore i Fakulteta za sport i fizičku kulturu Nikšić, u petak 7. i u subotu 8. februara, u hotelu Lighthouse u Igalu, održao se dvodnevni seminar za sve vaterpolo trenere u Crnoj Gori. Njih 37 su imali priliku da u petak, poslije podne slušaju izlaganja: prof. dr Duška Bjelice, prof. dr Dobrislava Vujovića, doc. dr Jovice Petkovića i prof. dr Rašida Hadžića.

Jutros (subota) zadate teme su izložili i prof. dr Miroslav Kezunović i doc. dr Dragan Krivokapić, takođe profesori sa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje iz Nikšića.

Seminaru su prisustvovali između ostalih i selektor VSCG Ranko Perović, direktor Petar Porobić, savjetnik za plivanje Klikovac, a među slušaocima su bili i naši proslavljeni asovi vaterpolo sporta: Mirko Vičević, Veljko Uskoković, Vlado Gojković, Milić….

Kako su nas obavijestili iz VSCG prisustvo seminaru je bio jedan od uslova za dobijanje licence za trenere u takmičarskoj sezoni 2013/14.

08.02.2014. 13:54

Zavrsni radovi, teze i disertacije Montenegrin Sports Academy - Crnogorska Sportska Akademija Informacioni sistem o istrazivackoj djelatnosti u Crnoj Gori Univerzitet Crne Gore MJSSM MBA2018 Sport Mont PanSportMedical - Romanian WebSite of Sport Medicine

Sadrzaj na ovoj stranici zahtjeva Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player