FSFV

Nikšićani u Ajndhovenu

Ekipa malog fudbala (futsala) Univerziteta Crne Gore koju predstavljaju studenti Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje će učestvovati na međunarodnom turniru International University Totelos Tournament 2013, koji će se održati u Ajndhovenu (Holandija), u periodu od 8. do 11. maja 2013. godine. Ekipu će činiti 12 članova:Evelin Hasanović, Stefan Tomović, Darko Radojičić, Miloš Lješković, Goran Delić, Đorđe Mirković, Arsenije Jakić, Danilo Palević, Nikola Milović, Jovo Međedović, Novica Raonić i Jovan Gardašević (trener)

Studenti sa Fakulteta za sport i fizicko vaspitanje ce ucestvovati na medjunarodnom turniru u malom fudbalu (futsal) "International University Totelos Tournament (I.U.T.T.)" koji se odrzava od 8. do 11. maja u Ajndhovenu u Holandiji. Za one koji nikada nisu čuli za ovaj turnir, interesantno je istaći da je to tradicionalni turnir koji svake godine organizuje University Totelos a koji se može dičiti međunarodnim karakterom, prestižnim ekipama malog fudbala, ali posebno i njegovim društvenim aktivnostima u kojima studenti imaju šansu da se upoznaju i druže.

Tokom prethodnih godina učešće na I.U.T.T. su uzimali studenti iz cijele Evrope a posljednje godine bilo je prisutno više od 300 učesnika iz preko 10 različitih zemalja, prije svega iz Holandije, Njemačke, Francuske, Engleske, Velsa, Rusije, Portugala, Moldavije, Kipra, Srbije, Slovačke, Češke, Ukrajine, Poljske, Izraela i Švajcarske, dok će ove godine naši studenti predstavljati Crnu goru po prvi put.

Četvrtfinale:

(Klik na sliku za uvećanje)

Raspored naše grupe - 1. dan:

(Klik na sliku za uvećanje)

Raspored naše grupe - 2. dan:

(Klik na sliku za uvećanje)

Sve grupe:

(Klik na sliku za uvećanje)

10.05.2013. 11:14

Zavrsni radovi, teze i disertacije Montenegrin Sports Academy - Crnogorska Sportska Akademija Informacioni sistem o istrazivackoj djelatnosti u Crnoj Gori Univerzitet Crne Gore MJSSM MBA2018 Sport Mont PanSportMedical - Romanian WebSite of Sport Medicine

Sadrzaj na ovoj stranici zahtjeva Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player